- Celebrat el passat 12 d’abril a la Sala Iturbi, va reunir a l’Orquestra de València i un impressionant elenc de grans artistes premiats en els prestigiosos guardons
- Es podrà veure a través de l’enllaç https://youtu.be/oDw2Yu9DoL0 de la plataforma Youtube, des de hui divendres a partir de les 19.00 hores
- L’any passat 1,8 milions d’espectadors van veure este concert
Ja està a l’abast de la ciutadania el Concert de Gala anual de la tretzena edició dels Premis ICMA (International Classical Music Awards), celebrat el passat 12 d’abril a la sala Iturbi del Palau de la Música. A través de l’enllaç https://youtu.be/oDw2Yu9DoL0, de la xarxa social Youtube i a partir de les 19.00 hores de hui divendres, es podrà gaudir del programa que va protagonitzar l’Orquestra de València, sota la direcció del seu titular i artístic Alexander Liebreich, així com pels artistes i directors premiats en esta edició.
El director del Palau, Vicente Llimerá s’ha mostrat molt satisfet de “donar l’oportunitat perquè totes i tots puguen gaudir d’un concert irrepetible tant per la qualitat dels artistes reunits, la varietat del repertori triat i per l’excel·lència interpretativa que va exhibir l’Orquestra de València i el seu titular, Alexander Liebreich”. Llimerá ha afegit que el concert va ser gravat amb la màxima qualitat i ha valorat que “contribuirà a elevar el prestigi de la nostra Orquestra i del Palau de la Música, sent un pas endavant i ferm en el nostre camí de tornar a situar-ho dins dels circuits internacionals”.
Per part seua, el president d’ICMA, Remy Franck, ha destacat que “després de l’enorme èxit dels concerts anteriors dels Premis ICMA, amb 1,4 milions d’espectadors en 2022 a Luxemburg i 1,8 milions en la gala de 2023 a Wroclaw, el concert d’enguany està crida’t a convertir-se en un altre èxit”.
D’esta manera, el públic podrà veure i escoltar Lever du Jour de la suite núm. 2 de Daphnis et Cloé de Maurice Ravel, interpretat per l’Orquestra de València i Liebreich; el primer moviment del Concert núm. 1 per a guitarra de Mario Castelnuovo-Tedesco, amb Cassie Martin; el tercer moviment de L’Ascension d’Olivier Messiaen,, amb la direcció de Sylvain Cambreling; l’Ària “Ernani, involami” d’Ernani de Giuseppe Verdi amb la soprano Aida Pascu; Thème varié, Op. 15 de Charlotte Sohy amb el violinista Renaud Capuçon i la Grande Bagatelle for Orchestra (2023/24) d’Orazio Sciortino.
Com també el primer moviment del Concert per a dos pianos en Do major, BWV 1062 de Johann Sebastian Bach i fragments de les Variacions Paganini de Witold Lutosławski, les dos interpretades pel Duo Pekinel; l’Ària “Impétueux torrent” de Tarsis de Jean-Féry Rebel pel tenor Cyrille Dubois; La Tzigane de Ravel amb la violinista Lana Zorjan; el Dolce Tormento de Kaija Saariaho amb la piccolo Sharon Bezaly i el Rondo per a violoncel i orquestra d’Antonin Dvořák, interpretat per Tania Tetzlaff.
EL PÚBLICO YA PUEDE DISFRUTAR EN YOUTUBE DEL CONCIERTO DE GALA DE LOS ICMA 2024 CELEBRADO EN EL PALAU DE LA MÚSICA
- Celebrado el pasado 12 de abril en la Sala Iturbi, reunió a la Orquesta de València y un impresionante elenco de grandes artistas premiados en los prestigiosos galardones
- Se podrá ver a través del enlace https://youtu.be/oDw2Yu9DoL0 de la plataforma Youtube, desde hoy viernes a partir de las 19.00 horas
- El año pasado 1,8 millones de espectadores vieron este concierto
Ya está a disposición de la ciudadanía el Concierto de Gala Anual de la decimotercera edición de los Premios ICMA (International Classical Music Awards), celebrado el pasado 12 de abril en la Sala Iturbi del Palau de la Música. A través del enlace https://youtu.be/oDw2Yu9DoL0, de la red social YouTube y a partir de las 19.00 horas de hoy viernes, se podrá disfrutar del programa que protagonizó la Orquesta de València, bajo la dirección de su titular y artístico Alexander Liebreich, así como por los artistas y directores premiados en esta edición.
El director del Palau, Vicente Llimerá se ha mostrado muy satisfecho de “dar la oportunidad para que todas y todos puedan disfrutar de un concierto irrepetible tanto por la calidad de los artistas reunidos, la variedad del repertorio elegido y por la excelencia interpretativa que exhibió la Orquesta de València y su titular, Alexander Liebreich”. Llimerá ha añadido que el concierto fue grabado con la máxima calidad y ha valorado que “contribuirá a elevar el prestigio de nuestra Orquesta y del Palau de la Música, siendo un paso adelante y firme en nuestro camino de volver a situarlo dentro de los circuitos internacionales”.
Por su parte, el presidente de ICMA, Remy Franck, ha destacado que “tras el enorme éxito de los conciertos anteriores de los Premios ICMA, con 1,4 millones de espectadores en 2022 en Luxemburgo y 1,8 millones en la gala de 2023 en Wroclaw, el concierto de este año está llamado a convertirse en otro éxito”.
De esta manera, el público podrá ver y escuchar Lever du Jour de la suite nº 2 de Daphnis et Cloé de Maurice Ravel, interpretado por la Orquesta de València y Liebreich; el primer movimiento del Concierto nº 1 para guitarra de Mario Castelnuovo-Tedesco, con Cassie Martin; el tercer movimiento de L’Ascension de Olivier Messiaen, bajo la dirección de Sylvain Cambreling; el Aria “Ernani, involami” de Ernani de Giuseppe Verdi con la soprano Aida Pascu; Thème varié, Op. 15 de Charlotte Sohy con el violinista Renaud Capuçon y la Grande Bagatelle for Orchestra (2023/24) de Orazio Sciortino.